DENİZLİ ŞİİR OTEL'DE ÇALIŞTAY GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Buldan Ticaret Odası Olarak Denizli'de Gerçekleşen Çalıştay'a Katıldık.

Denizli Şiir Otel’de Çalıştay gerçekleştirildi.

Bu arada “Buldan Bezi ve Markalaşması” projesi kapsamında düzenlenen çalıştay Denizli Şiir Otel’de gerçekleşti. Çalıştaya Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Buldan Ticaret Odası Başkanı Halil Baştürkmen,  Buldan Ticaret Odası Meclis Başkanı Nazif Çakar, yönetim kurulu üyesi İbrahim Acıkara, Ünal Koç, Meclis üyesi Metin Ödel, Denizli Buldanlılar Derneği Başkanı Halil Yüksel, İzmir Buldanlılar Derneği Başkanı Mehmet Seyrek, Kent Konseyi Başkanı Meryem Eroğlu Salman ile Pamukkale Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ercan Haytoğlu, DETGİS Başkanı İsa Dal, Denizli İŞ-KUR İl Müdürü Mevlüt Akman ile sivil toplum örgütleri üyeleri katıldı. Çalıştayda  Buldan Bezinin üretilmesi ve pazarlanması noktasında hedef kitlemizin kimler olması ve bu noktalarda neler yapılması gerektiği sorularına cevaplar arandı. Çalıştayda ortak noktalar olarak ülkenin itibari ile markaların değerlerinin de birbirine paralellik gösterdiği, 14 Mayıs caddesinin trafiğe kapatılarak bina dış cephelerinin tarihi görselliğe büründürülmesi gerektiği, kaliteli ve faklı organik ürünlerin tasarlanması, kaliteli ürünlerin oluşması ve denetimlerinin yapılması için Dokumacı dernekleri ve Ticaret Odasının hakemlik yapması, acilen tekstil müzesinin kurulması, etnik kıyafet ve tekstil ürünlerimizin şehir yaşamlarında da kullanılması için tasarımlara önem verilmesi ve Çin mallarının Buldan malı olarak Buldan’da satılmaması gerektiği ifade edildi.